Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 14.03, Ofredande/förargelse, Karlstad

09 juli 14.03, Ofredande/förargelse, Karlstad

Polisen larmas till en restaurang i Tingvallastaden, där en manlig gäst i 50-årsåldern uppträder aggressivt.

Personalen ska ha konfronterat mannen med anledning av att han medtagit egen alkohol till restaurangen. Han uppges då ha blivit agiterad och våldsam. Därefter lämnar han lokalen. En polispatrull påträffar mannen i närområdet och tar med honom för tillnyktring. En anmälan gällande ofredande samt olaga hot upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.