Hem » 14 april 00:42, Ofredande/förargelse, Karlstad

14 april 00:42, Ofredande/förargelse, Karlstad

Flera personer ringer in om smällare i Tingvallastaden i Karlstad

Poolis kallas till Tingvallastaden där det har hörts flera smällare. På platsen anträffar polisen 2 personer som stämmer in på beskrivningen från vittne. Först anträffas 2 personer i 20-årsåldern som kan ha med smällarna att göra. Båda 2 misstänks för Ringa narkotikabrott och följer med för provtagning och förhör. En annan patrull anträffar ytterligar 2 tonåringarna som bär på en fyrverkeritårta som troligen skulle brännas av. Fyrverkeripjäserna omhändertogs och direktförverkades

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *