Hoppa till innehåll
Hem » 03 september 07:33, Sammanfattning natt, Värmlands län

03 september 07:33, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Karlstad kl. 23.56

En man i 35-årsåldern säger till en polispatrull att han har blivit misshandlad av en ordningsvakt på en restaurang i Tingvallastaden. Patrullen körde mannen till sjukhus för vård av skador i ansiktet. Patrullen skriver en anmälan om misshandel där en man i 30-årsåldern är misstänkt.

Rattfylleri, Sunne kl. 01.09

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av alkohol utefter Lv908 i höjd med Bäckalund. Efter provtagning är mannen fortsatt misstänkt för brott.

Misshandel, Karlstad kl. 02.48

En kvinna i 20-årsåldern tror att hon har fått någon drog lagd i sin drink på en restaurang i Tingvallastaden. Kvinnan blir förd till sjukhus av polispatrullen. De skriver en anmälan om misshandel.

Misshandel, Karlstad kl. 02.55

En man i 35-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 30-årsåldern i en bostad. Mannen har dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika på sig då patrullen kommer till platsen. Det finns ingen information om att kvinna ska ha uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse. De båda känner varandra men det är oklart vilken relation de har till varandra. Patrullen skriver en anmälan om misshandel och ringa narkotikabrott genom innehav.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 20 personer eller fordon, omhändertagit fem personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat fyra trafikbrott, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.