Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02:06 Färgelanda, drograttfylleri med mera
En patrull stannar ett fordon på länsväg 172. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, upplevs som påverkad och tas med för kroppsbesiktning. En anmälan gällande drograttfylleri samt narkotikabrott, eget bruk och innehav, upprättas. I fordonet färdas även två män i 50-årsåldern. Den ene är efterlyst då han ska avtjäna fängelsestraff, och förs till häkte. Den andre mannen misstänks för narkotikabrott, eget bruk.

02:38 Sotenäs, misshandel med mera
Polis larmas till Hunnebostrand. En man i 20-årsåldern har kört bekanta när en dispyt uppstått mellan mannen och passagerarna. En av passagerarna, en kvinna i 25-årsåldern, ska ha klättrat till framsätet varpå mannen bromsat. Kvinnan slår då i huvudet och vindrutan går sönder. Efter detta uppges kvinnan ha uttalat hot mot mannen. Mannen blir misstänkt för misshandel, med kvinnan i 25-årsåldern som målsägande. Kvinnan blir i sin tur misstänkt för skadegörelse samt olaga hot, med mannen som målsägande. Ytterligare en kvinna i 25-årsåldern misstänkts för olaga hot med mannen som målsägande.

05:11 Borås, grov misshandel
Polis larmas till ett boende för missbrukare där en man i 40-årsålden uppges ha blivit skuren i armen med ett vasst föremål. Han omhändertas av ambulanspersonal, skadorna ska inte vara livshotande. Gärningsmannen är inte kvar på platsen, men påträffas i närområdet av en polispatrull. Mannen, som är i 60-årsåldern, grips misstänkt för grov misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.