Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

03:16 SOS-larm om trafikolycka på länsväg 1006 mellan Borensberg och Fornåsa, Motala. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört av vägen och ner i diket. Det fanns inga uppgifter om personskador. När polis anlänt till platsen uppstod däremot misstanke om rattfylleri, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur, trafikkontroller, psykisk ohälsa samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.