Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

00:45 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Östra Storgatan i Jönköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polis för ytterligare provtagning samt förhör.

03:53 SOS-larm om brand i en byggnad på ett sågverk i Ingatorp, Eksjö. Enligt larmet ska en transportränna ska ha börjat brinna. Polis har varit på plats men ingen anmälan kommer skrivas då det troligen är ett maskinfel som orsakat branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, viltolyckor med rådjur, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.