Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:54 SOS-larm om brand i två containrar vid en återvinningsstation på Bäckgatan i Nyköping. Polis har varit på plats. Det fanns ingen spridningsrisk och räddningstjänst släckte branden. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt eller uppgifter om personskador i samband med händelsen. 

01:43 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Mariebergsvägen i Nyköping uppstod misstanke om rattfylleri samt grov olovlig körning mot föraren. Kvinnan i 50-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor med rådjur, trafikbrott, trafikkontroller, psykisk ohälsa samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland