Hoppa till innehåll
Hem » 27 april 07.58, Sammanfattning natt, Västerbottens län

27 april 07.58, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för narkotikabrott, innehav.

22:22, Umeå

Polisen stoppar en A-traktor. Man misstänker att föraren, en tonårspojke, är påverkad av narkotika. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas. En passagerare i bilen, ytterligare en tonårspojke, misstänks för ringa narkotikabrott, innehav. Anmälan upprättas.

23:21, Umeå

Centrum, en berusad man ska ha slagit sönder en fönsterruta. En ordningsvakt stoppar mannen, polisen åker till platsen. Mannen omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:22, Umeå

En man larmar polisen om att en annan man ska ha misshandlat honom. Misshandeln ska ha skett inomhus och de två männen ska ha en relation till varandra sedan tidigare. Polisen åker till platsen. Man påträffar den skadade mannen, han förs till sjukvård med ambulans. Man påträffar också den misstänkte mannen. Han grips, misstänkt för grov misshandel. Mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.