Hoppa till innehåll
Hem » 23 mars 08.06, Sammanfattning natt, Västerbottens län

23 mars 08.06, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har fyra personer omhändertagits för fylleri, två i Skellefteå och två i Hemavan. Under natten har polisen i Umeå tagit upp en anmälan om sexuellt ofredande i krogmiljö i Umeå och kopplat till det även anmälan gällande ringa misshandel.

22:13 Misshandel, Skellefteå
Under sen fredagskväll har polisen tagit upp en anmälan gällande en misshandel som ska ha skett i samband med en hockeymatch i Skellefteå. En man ska ha blivit utsatt för en misshandel. Skadeläget är okänt. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget.

23:07 Drograttfylleri, Skellefteå
Under sen kväll stoppar och kontrollerar polisen en personbil på Anderstorp. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

02:27 Stöld, Skellefteå
Polisen uppmärksammas gällande en stöld ur en bil i centrum i Skellefteå. En man ska ha blivit av med tillhörigheter från en bil. Polisen har varit på plats och hållit förhör samt utfört en brottsplatsundersökning.

02:39 Stöld, Umeå
Under natten har polisen avlägsnat en man från en snabbmatsrestaurang i centrum. Mannen misstänks även för stöld då han ska ha stulit en kortterminal från en annan restaurang.

03:44 Inbrott, Umeå
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en bostad på Umedalen i Umeå. Personer ska ha tagit sig in och stulit tillhörigheter. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns ingen mer information att lämna i ärendet i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.