Hoppa till innehåll
Hem » 25 februari 08.07, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 februari 08.07, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:53, mordbrand, Mölndal: SOS larmas om en brand i ett flerfamiljshus på Knarrhögsgatan. Det uppges vara kraftig rökutveckling i trapphuset. Räddningstjänsten går in i huset och kan släcka elden. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd och en förundersökning gällande mordbrand inleds. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning. Polisen har under morgontimmarna inlett dörrknackning i området och hör eventuella vittnen. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

03:48, vårdslöshet i trafik m m, Göteborg: Polis och ambulans larmas till Gräddgatan i Kallebäck där en man i 30-årsåldern uppges ha blivit påbackad av en taxibil, som därefter avvikit från platsen. Den skadade mannen uppges ha varit kund till taxichauffören och innan påkörningen ska en dispyt ha uppstått om priset. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycksplats har upprättats. Ingen identitet på misstänkt i nuläget. Målsägande har skadat benet och förs till sjukhus med ambulans.

05:24, brand, Skara: SOS larmas om en brand i en byggnad i Folkets Park. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Branden beskrivs som kraftig och byggnaden går inte att rädda. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon person kommit till fysisk skada.
Det uppges inte föreligga någon spridningsrisk, men rökutvecklingen är kraftig och räddningsledaren har gått ut med ett VMA (viktigt meddelande till allmänheten): Alla som bor i området uppmanas att stanna inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.