Hoppa till innehåll
Hem » 30 juli 08:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 juli 08:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:51, mordbrand, Svenljunga: SOS larmas om en villabrand i Svenljunga kommun. Det brinner med öppna lågor och rökutvecklingen beskrivs som kraftig. Räddningstjänsten beslutar att villan inte går att rädda och den får brinna ner. Ingen person uppges ha kommit till skada. Misstankar om att branden kan ha varit anlagd väcks, och senare under natten grips en man i 55-årsåldern. Brottsrubriceringen är mordbrand.

00:39, allmänfarlig ödeläggelse, Göteborg: En polispatrull ute på ärende hör en kraftig smäll från Rundradiogatan, Frölunda. Kort därefter får larmcentralen flera samtal från boende i området som också hört ljudet. Ett stort antal patruller rycker ut till platsen, även bombgruppen tillkallas. Det finns skador kring porten till ett flerfamiljshus, där någonting har detonerat. Fönsterrutorna i trappuppgången har tryckts ut, men ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Under natten har polisen genomfört tekniska undersökningar på platsen och arbetat med initiala utredningsåtgärder. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet.

03:09, misshandel, Tjörn: Ett taxibolag kontaktar polisen efter att ha fått ett nödlarm från en av sina chaufförer. Chauffören uppges ha blivit utsatt för en misshandel och rutor på taxibilen ska också vara krossade. Misstänkta är en man och en kvinna som åkt med bilen. Mannen uppges ha tagit tag i chaufförens hals under färd. Ingen person är i nuläget gripen. En anmälan gällande skadegörelse och misshandel upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.