Hoppa till innehåll
Hem » 18 februari 07.18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

18 februari 07.18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Narkotikabrott, Avesta
22.37. En patrull kontrollerade en man i 20-årsåldern i centrum som uppvisade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning och provsvaren får senare utvisa om mannen är skyldig till brott. En anmälan om narkotikabrott eget bruk upprättad.

Skadegörelse, Falun
00.17. En patrull beordrades ut till området Vika med anledning av att en man störde sina grannars frid genom att skrika, banka på altandörrar och dylikt. Mannen, som är i 60-årsåldern, hade även krossat en ruta varvid en anmälan om skadegörelse upprättades. Patrull tog med sig mannen bort från platsen.

Misshandel, Rättvik
01.07. En anmälan gällande misshandel med okänd gärningsman har upprättats efter att en man i 35-årsåldern blivit misshandlad inne i en lokal. Sjukvårdspersonal såg över målsäganden som hade blodvite i ansiktet.

Misshandel, Ludvika
02.47. Patrull blir kontaktad av en man som ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsperson inne på en restaurang i centrum. En anmälan gällande misshandel upprättas och patrullen har hållit förhör med målsäganden, som inte ska ha behövt uppsöka sjukvård.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon grövre brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Patrullerna har även hanterat en handfull ärenden kopplat till fylla.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.