Hoppa till innehåll
Hem » 11 februari 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

11 februari 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Arvika, rattfylleri
23.43: Man i tjugoårsåldern misstänkt för rattfylleri efter att polispatrull stoppat ett fordon i Arvika centrum. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, grovt brott mot knivlagen
00.13: En man i 30-årsåldern misstänks för grovt brott mot knivlagen efter kontroll på en krog i centrala Karlstad.

Karlstad, narkotikabrott
02.12: Efter en kontroll på en man i 20-årsåldern misstänks denne för narkotikabrott, innehav samt bruk. Mannen är även enligt patrull ej i stånd att ta hand om sig själv på grund av påverkansgrad varför mannen omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande berusad person.

Karlstad, narkotikabrott
02.35: I anslutning till en krog i centrala Karlstad kontrolleras en man under 20 år. Mannen misstänks för narkotikabrott, innehav samt bruk. Efter provtagning försätts mannen på fri fot.

Arvika, skadegörelse
04.15: Två personer, en under 18år samt en strax över 20 år misstänks för skadegörelse efter att vittne iakttagit hur dessa idkat skadegörelse på en parkerad bil. Anmälan upprättad samt att socialtjänsten är underrättad då en av de misstänkta är under 18 år.

Natten har haft ett normalt inflöde av ärende. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Patruller har ägnat sig åt trygghetsskapande i krogmiljö, kontrollerat personer samt fordon. Det har även inkommit ärende med psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.