Hoppa till innehåll
Hem » 12 november 08.24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

12 november 08.24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Åtta personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:05 Rattfylleri, Åsele
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 591 i Åsele kommun. Misstanke uppstår om att föraren och de två passagerarna är påverkade av narkotika. De som färdas i bilen är män i 20-25-årsåldern. De får följa med för provtagning och resultatet får visa om något brott begåtts. Föraren misstänks för rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, och passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

22:24 Rattfylleri, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Umeå. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han får följa med för förhör och provtagning, resultatet får visa om något brott har begåtts. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

23:50 Rattfylleri, Vilhelmina
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Vilhelmina. Föraren, en man i 60-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika. Han får följa med för förhör och provtagning, resultatet får visa om något brott har begåtts. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk, ska upprättas.

Under lördagskvällen ser polis misstänkt överlåtelse av narkotika på en plats i Umeå. Två personer, en man och en kvinna i 20-årsåldern, grips misstänkta för narkotikabrott, överlåtelse, samt innehav i överlåtelsesyfte. De är anhållna efter beslut av åklagare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.