Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

09 februari 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:44, försök till mord, Göteborg
Polisen inleder en insats efter larm om skottlossning i ett trapphus på Hinderbanan, Kviberg. Ett flertal resurser, bland annat polisens helikopter, deltar. På plats kan det konstateras att en lägenhetsdörr har beskjutits ett flertal gånger. En person befann sig inne i den aktuella lägenheten, denne har dock klarat sig utan fysiska skador. Polisen har sökt i området under natten, än så länge utan att påträffa någon misstänkt gärningsperson. Händelsen utreds som försök till mord. Avspärrningar har upprättats och en teknisk undersökning genomförs på platsen. Ett intensivt utredningsarbete med såväl yttre som inre spaning pågår.

Om du har uppgifter eller iakttagelser att lämna i ärendet – kontakta polisen på nummer 11414.

02:29, skadegörelse, Göteborg
Polisen får samtal om att en man krossat en ruta på Kaptensgatan, Majorna. En patrull åker till platsen för att söka efter gärningsmannen. Under tiden inkommer ytterligare samtal om en krossad ruta, den här gången på Majorsgatan. En man i 40-årsåldern påträffas med blödande händer som medger att han krossat en ruta. Han omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan gällande två fall av skadegörelse samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

03:33, olaga intrång, Alingsås
Ett automatlarm utlöses på ett vandrarhem. Räddningstjänsten åker till platsen och påträffar då en man som, enligt personal, inte får vara där. Polis tillkallas och en anmälan om olaga intrång samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.