Hoppa till innehåll
Hem » 13 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

20:41 Försök till Mord, Vara
Polis larmades om en kvinna som utsatts för ett mord försök av 
en annan kvinna på Torggatan i Vara. Ett handgemäng ska ha uppstått och en av kvinnorna ska då har försökt strypa den andre. Den misstänkta kvinnan är i 35-årsåldern hon greps och fick föras till sjukhus för vård.     

23:42 Försök till Mord/dråp, Göteborg
En kvinna hittades svårt skadad på Gitarrgatan i Göteborg. Exakt hur skadorna på kvinnan är uppkomna är oklar i nuläget en utredning om försök till mord/dråp är inledd och en person är gripen som misstänkt. Kvinnan är förd till sjukhus med allvarliga skador och får nu vård för dessa. 

04:00 Polis skjutit verkanseld, Falköping
Polis tvingades skjuta verkanseld mot en misstänkt på Krokhusgatan i Falköping. Polisen genomförde utredningsåtgärder i ett ärende med flera våldsbrott då två misstänkta anträffades på en adress. En av personerna som misstänkts för flera grova våldsbrott skulle gripas och var då hotfull mot polispatrullen. En polisman tvingades då att avfyra sitt tjänstevapen. Mannen som är i 40-årsåldern är skjuten i benet och har förts till sjukhus med ambulans för vård.   

04:42 Försök till mord, Uddevalla
En man i 25-årsåldern kom till Uddevalla sjukhus med stickskador på kroppen och på händerna. Mannen misstänks ha blivit utsatt för ett mord försök och Polis kontaktades som genast åkte till platsen och en utredning om försök till mord inleddes. Polisen har tagit mannens kläder i beslag för teknisk undersökning och en trolig brottsplats är lokaliserad till Jarlsgatan och Skogslyckan. Efter utredningsarbete och initiala åtgärder kunde en man gripas som gömde sig bakom en container. Mannen som är i 30-årsåldern är gripen misstänk för försök till mord/dråp. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.