Hoppa till innehåll
Hem » 31 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 21.45 Bengtsfors, försök till mord
Polis och ambulans larmas till en fastighet i Steneby. Larm om en knivskadad person, den skadade ska vara vaken och talbar. I övrigt okänt skadeläge. På platsen ska det befinna sig fyra personer. Förundersökning inleds med rubricering försök till mord. Den skadade är på tillfälligt besök i Sverige. 

På plats anträffas den skadade samt ytterligare tre personer. Samtliga involverade har konsumerat alkohol. Ingen kan direkt redogöra för vad som inträffat. Den skadade avförs till sjukhus, NÄL. Hans tillstånd uppges senare vara allvarligt men stabilt. Övriga i fastigheten grips. I samband med gripandet försöker en av de gripna bita polis. Han misstänks även för våld mot tjänsteman alt. försök till. Platsen avspärrad. Teknisk undersökning kommer att genomföras.  

Kl 01.28 Göteborg, personrån
En yngre man larmar polisen om att han blivit rånad, troligen på en toalett inne på en krog i centrala Göteborg. Ett flertal gärningsmän ska ha tvingat honom att swisha över pengar till en av gärningsmännen. I samband med detta så tror offret att han sett något som kan vara ett vapen. Polisen får fram uppgifter på en gärningsman och genomför spaning. Kort därefter så kan en yngre man gripas misstänkt för rån. Den misstänkte anhölls efter förhör.  

Kl 05.10 Skara, försök till mord
En man anträffas utomhus i området kring Hindsberg. Han har enligt ambulanspersonal olika skador som inte kan förklaras. Polis tillkallas och mannen avförs till sjukhus. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Den skadade är en man i 35-årsåldern. Tillståndet för den skadade är för närvarande inte känt. Då anledningen till skadorna inte är kända så inleder polisen en förundersökning med rubricering försök till mord. Ingen övrigt information i ärendet för närvarande. 

 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.