Hem » 20 oktober 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 oktober 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:18, försök till mord/dråp, Göteborg
Vi får in larm om en man som ska vara knivskuren i samband med ett bråk på Tunnbindaregatan. Mannen förs till sjukhus med ambulans. Inga livshotande skador enligt uppgift. Polis åker till platsen och söker av i området. I anslutning till brottsplatsen kan polis gripa en person misstänkt för försök till mord. Teknisk undersökning har genomförts på platsen och vidare utredningsåtgärder kommer ske under dagen.

23:40, försök till mord/dråp, Göteborg
Vi får in ytterligare ett larm om en man med stickskador på Vågmästareplatsen. Mannen förs till sjukhus med ambulans med oklart skadeläge. Polis åker till platsen. Ingen gärningsperson kvar. Polis har sökt i området, men utan att anträffa någon gärningsperson. Ingen gripen i nuläget. Teknisk undersökning är genomförd och vidare utredningsåtgärder kommer ske under dagen.

23:17, skadegörelse, Borås
Vi får larm om att två gärningspersoner slår sönder en fontän på Sankt Sigfrids griftegård. Polis åker till platsen och söker av området. Inga gärningspersoner anträffas. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

01:35, rån, Falköping
En man i 80-årsåldern upptäcker en man i sitt hem. Mannen har krossat en ruta och tagit sig in i bostaden. Gärningspersonen hotar mannen och tilltvingar sig ett par bilnycklar. Han försvinner sedan i mannens bil. Polis åker till platsen. Patrullen skriver en anmälan om rån. Inga uppgifter om fysiska skador. Bilen larmas ut och en patrull i region Öst meddelar senare att de fått stopp på bilen och två gärningspersoner är gripna.

PO Storgöteborg, misshandel i relation.
En kvinna ringer polis och uppger att hennes man har slagit henne. Mannen är kvar i lägenheten och där finns även två barn, som sover samt en släkting till paret. Polis åker till den aktuella adressen. Mannen grips misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om att kvinnan har behövt uppsöka vård.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *