Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 07.35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

28 januari 07.35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits för fylleri. Två personer har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

00:00 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till en krog i Kiruna med anledning av uppgifter om en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

01:30 Brandfarliga och explosiva varor, Haparanda
Polisen beordras till centrum med anledning av att raketer har skjutits från en bil. Polisen påträffar raketer i bilen. Anmälan upprättas gällande brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor.

01:56 Misshandel, Kalix
Polisen bevittnar en misshandel vid ett hotell i centrum. Två unga män ska ha bråkat, anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

02:01 Misshandel, Piteå
Polisen kontaktas gällande en misshandel på en snabbmatsrestaurang i centrum. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

02:07 Våldsamt motstånd, Luleå
Polisen kontaktas gällande ett utåtagerande man på ett uteställe i Luleå. Mannen ska ha varit utåtagerande mot ordningsvakt. Anmälan upprättas gällande ofredande och våldsamt motstånd. Den misstänkte, en man i 20-årsåldern, omhändertas för fylleri. 

02:45 Ofredande, Kiruna
Polsien kontaktas gällande ett bråk på ett hotell mellan två män som känner varandra. Polisen har hållit förhör med dem bägge. Den ena mannen misstänks för ofredande av den andra. Anmälan upprättas.

Övrigt: Under natten har en viltolycka rapporterats till polisen, den inträffade på länsväg 356 Vändträsk, Bodens kommun. Inga personskador uppstod. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.