Hoppa till innehåll
Hem » 13 januari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 januari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:51, Göteborg, allmänfarlig ödeläggelse
Vi får in samtal om en hög smäll på en adress i Majorna. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Där kan vi konstatera att något har detonerat och att det har resulterat i materiella skador på en port samt fönster. Inga uppgifter om personskador. Platsen spärras av och under natten har polis jobbat med en rad utredningsåtgärder i form av bland annat dörrknackning och teknisk undersökning. Nationella bombskyddet har också varit på platsen.

00:55 får vi larm om att föraren av en personbil har kolliderat med en spårvagn på Karl Johansgatan. Föraren har enligt uppgift tagit fram en elsparkcykel och lämnat platsen i riktning mot Järntorget. Händelserna har ett troligt samband.
En anmälan gällande allmänfarlig ödeläggelse samt trafikolycka är upprättade. I nuläget ingen gripen. Vidare utredningsåtgärder kommer ske under dagen.

01:18, Göteborg, rån
En gärningsperson brottar ner en man vid en hållplats vid Gamla Allén och tar hans klocka. Gärningspersonen springer sedan i riktning mot Trädgårn. Polis kommer till platsen. Inga uppgifter om fysiska skador. Patrullen kör mannen hem och upprättar en anmälan om rån.

00:27, Falköping, misshandel
En man är ute och rastar sina hundar i Fredriksbergsparken. En gärningsperson kommer fram och ger sig på mannen med sparkar och slag. Polis kommer till platsen. Ingen gärningsperson kvar. Inga uppgifter om skador eller att mannen är förd till sjukhus. En anmälan om misshandel samt olaga hot är upprättad.

22:48, Tjörn, trafikolycka
Vi får larm via SOS om att en A-traktor är involverad i en olycka vid Almöbron. Enligt uppgift har fordonet fått sladd i en nerförsbacke och hamnat i diket. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

22:30, Lerum, brand
Vi får larm via SOS om en brand i en bostad på Von Jakobssons väg. Räddningstjänst och polis kommer till platsen. Det visar sig vara en bil som brinner. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.