Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 08:44, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 november 08:44, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08:57, Lidköping, stöld
Vi får larm om att en person har tagit två flaskor i baren på ett hotell vid Gamla stadens torg. Mannen lämnar hotellet i riktning mot Skaragatan. En patrull anträffar mannen. Han har i samband med detta även en moped. Mannen omhändertas misstänkt för stöld samt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

05:47, Vänersborg, skadegörelse
Vi får larm om att en man försöker göra inbrott i en butik på Kronogatan. Polis åker till platsen och anträffar mannen i anslutning till butiken. Patrullen kan också se att en ruta till butiken är trasig. Mannen grips på plats och en anmälan gällande skadegörelse är upprättad.

02:42, Göteborg, brand
Vi får larm om att en bil brinner på Timjansgatan. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Ytterligare fordon har fått skador i samband med branden. Inga personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

01:20, Göteborg, rån
Vi får in ett larm om att en person har blivit rånad på sin jacka av en gärningsperson med kniv vid Backaplan. Gärningspersonen går sedan tillsammans med ytterligare två personer i riktning mot hållplatsen Backaplan. Polis kommer till platsen. Gärningspersonen grips misstänkt för rån, grovt brott mot knivlagen, narkotikabrott innehav samt eget bruk, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Inga uppgifter om fysiska skador eller behov av ambulans.

23:54, Göteborg, rån
En kvinna tar en svarttaxi. På Viktoriagatan knuffar chauffören henne och tar samtidigt hennes mobil innan han sedan kör från platsen. Polis söker efter bilen, men utan att hitta den. En anmälan om rån är upprättad. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

23:13, Mark, försök till dråp
Vi får via SOS larm om ett bråk i Öxnevalla. Ett flertal personer befinner sig på platsen. En person har fått skador på handen från en kniv i samband med bråket. Polis kommer till platsen. En person tas med till förhör och är samtidigt misstänkt för försök till dråp och grovt olaga hot. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus.

21:49, Göteborg, vapenlagen
Vi får in flertal samtal om en misstänkt skottlossning i Kortedala. Polis åker till den aktuella adressen och kan konstatera att det har skett en skottlossning mot en entrédörr. Platsen spärras av för en teknisk undersökning. Under kvällen och natten har polisen genomfört ytterligare utredningsåtgärder i form av bland annat dörrknackning. Avspärrningen är hävd. Fortsatt ingen misstänkt eller gripen och inget nytt i ärendet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.