Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 november 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:18, brand, Göteborg
Vi får larm om att en bil brinner på Rosmaringatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

03:14, försök till rån, Göteborg
En man är på väg hem. Vid Henriksberg kommer det fram en gärningsperson, som försöker ta ett armband. Mannen puttar bort gärningspersonen och springer från platsen. Han larmar sedan polis. Inga uppgifter om tillhyggen eller skador. En anmälan är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

02:02, misshandel, Göteborg
Det uppstår bråk mellan två gäster inne på en restaurang på Artillerigatan. Polis larmas till platsen. Gärningspersonen har lämnat stället. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. Mannen som har blivit misshandlad är samtidigt så pass påverkad att han omhändertas för berusning. En anmälan om misshandel är upprättad.

00:23, misshandel, Göteborg
Vi får larm om ett bråk på Adolf Edelsvärds gata. Polis åker till platsen. När patrullerna kommer fram är det lugnt. Tre personer verkar ha varit involverade i bråket. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. En person grips misstänkt för misshandel samt narkotikabrott eget bruk.

00:27, stöld/inbrott, Borås
En kvinna går hemifrån vid lunchtid och kommer tillbaka under natten. Hon upptäcker då att det har varit inbrott i bostaden. En balkongdörr stod öppen. Polis larmas till adressen. Oklart vad som eventuellt har blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

23:44, misshandel, Trollhättan
Vi får larm om att en person har blivit knivskuren i underarmen vid Edsborgs idrottsplats. Polis och ambulans larmas till platsen. Gärningspersonen har lämnat platsen på en elsparkscooter. Den knivskurne först till sjukhus, inga allvarliga skador enligt uppgift. Polis kan sedermera lokalisera gärningspersonen som grips misstänkt för grov misshandel.

23:20, försök till mord, Kungälv
En skadad man blir avsläppt på sjukhuset. Han har enligt uppgift bland annat fått en stickskada i skulderbladet och ena handen. Polis kommer till sjukhuset och vidtar initiala utredningsåtgärder. Oklart var brottet har skett, troligtvis utomhus. En förundersökning gällande försök till mord är inledd. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.