Hoppa till innehåll
Hem » 31 december 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 december 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:29 Göteborg, grov misshandel: Ett bråk bryter ut inne på en nattklubb på Storgatan. Vakter avvisar personerna som bråkar, men de fortsätter bråka utanför och polis kallas till platsen. En man i 20-årsåldern har blivit misshandlad med både knytnävar och tillhyggen och en anmälan om grov misshandel upprättas. Inga kända gärningsmän i nuläget.

23:51 Mölndal, brand: Tomtebloss i granen orsakade en brand på Brobergsgatan. Sex personer fick föras med ambulans till sjukhus med brännskador och för att få behandling med syrgas efter att ha andats in rök. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet utan misstänkt.

19:46 Bengtsfors, narkotikabrott: En man i 50-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern har anhållits misstänkta för att ha odlat cannabis i bostaden. Narkotika och utrustning tas i beslag. 

17:03 Trollhättan, framkallande av fara för annan: Ungdomar avfyrar raketer mot personer som ska in i affärshuset Oden. De står högst upp på taket till parkeringshuset. Två minderåriga pojkar omhändertas och överlämnas till vårdnadshavare. En anmälan om framkallande av fara för annan skrivs. Ingen misstänkt i anmälan. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.