Hoppa till innehåll
Hem » 29 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

29 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:18, Göteborg, grov misshandel
Två personer bråkade inne i en villabostad. En tredje person gick emellan för att stoppa bråket, men fick då en skada på armen av ett vasst föremål, och fick föras med ambulans till sjukhus. En av de två personerna som bråkade initialt, en kvinna i 35-årsåldern, blev gripen för grov misshandel. Alla parter har en relation till varandra.

22:19, Uddevalla, stöld genom inbrott
En anmälare konfronterade två personer som var i färd att bryta sig in i och stjäla saker från ett förråd i samma flerfamiljshus som anmälaren bodde. De två gärningspersonerna lämnade förrådsutrymmet och begav sig till en lägenhet i samma hus. Polis beordrades till platsen och kunde lokalisera de två personerna, en kvinna i 40-årsåldern samt en man i 25-årsåldern. De båda personerna greps, misstänkta för stöld.

01:11, Skövde, narkotikabrott
En person betedde sig under natten hotfullt på ett hotell i centrala Skövde. Personal på hotellet bad mannen att lämna området, men personen vägrade. Polis larmades till platsen och kunde lokalisera och kontrollera personen, en man i 40-årsåldern. Mannen kom att misstänkas för narkotikabrott eget bruk, och frihetsberövades tillfälligt i syfte att genomföra en kroppsbesiktning.

01:16, Göteborg, skadegörelse
En person ringde på porttelefonen till flera boenden i ett lägenhetshus i Tuve under natten. Personen tog sig sedan in i ett trapphus i ett lägenhetshus i Tuve genom att krossa ett fönster på en dörr in till trapphuset. Väl inne i byggnaden skrek och gapade personen, vilket skapade otrygghet bland flera boende. Polis beordrades till platsen och kunde snabbt kontrollera personen, en man i 45-årsåldern. Mannen kom att misstänkas för skadegörelse, och avlägsnades från platsen.

02:42, Lilla Edet, grovt olaga hot
En man målsägande ringde till polisen då denne blev hotad av sin hyresvärd, en man i 55-årsåldern, med en kniv. Enligt målsägande ska mannen ha blivit arg när målsägande var för sen med att betala hyran. Polis beordrades till platsen och kunde gripa mannen, misstänkt för grovt olaga hot.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.