Hoppa till innehåll
Hem » 20 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

20 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

20:06 Räddningsinsats, Bengtsfors
En man som flugit paraglider störtade av okänd anledning och slog i backen vid Ödegårdsvägen i Bengtsfors. Mannen i 60-årsåldern var vid medvetande och avfördes med ambulans till sjukhus. Räddningstjänst polis och ambulans var på platsen. 

21:22 Mordbrand, Skara
Polis larmade som en omfattande brand i en fastighet på Vallhallagatan i Skara. Tre person ska ha rökskadats i samband med branden och förts till sjukhus. Branden verkade ha spritt via vinden och omfattat flera portuppgångar i fastigheten. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning ska genomföras på platsen. En utredning om mordbrand startades.

00:29 Grov misshandel, Göteborg
En man misshandlades på Kungsportsplatsen av flera gärningspersoner. Mannen ska ha misshandlats och blivit stucken i bålen med något stickvapen. Tre personer ska ha setts lämna platsen och klivit på en buss i riktning mot Hisingen. Målsägaren fördes med ambulans till sjukhus. Flera vittnen till händelsen kunde hjälpa polisen med signalement på gärningspersonerna. En man i 30-årsåldern kunde gripas av polisen efter ett kortare sökarbete. Målsägaren kläder samt övervakningsvideo tog i beslag vid platsen. En person tog med till förhör.  

02:57 Rån, Göteborg
En kvinna 50-årsåldern som gråtandes knackat på hos anmälaren, berättade att hon misshandlats och rånats. Polis kontaktades och ett rån ärende på Hisingen i Göteborg startades. Kvinnan ska ha blivit överfallen och misshandlad med slag och sparkar på Ostanvindgatan i Göteborg, kvinnan ska ha varit vilse och bett några ungdomar om hjälp. De ska då först försökt lura med henne till ett skogsparti utan att lyckas och istället misshandlades kvinnan med slag och sparkar och kastades i marken. I samband med misshandel rånades kvinna på sin väska med mobiltelefon.  Kvinnan ska hade skrubbsår på knäna. Efter en stunds sökande kunde polis på plats gripa fyra personer två pojkar och två flickor i 16-17-årsåldern misstänkta för gärningen. Två av de gripna hade kvinnans gods på sig.

03:26 Allmänfarlig ödeläggelse, Ale
Polis larmades efter en detonation på Grafitvägen i Ale till platsen. På plats kunde konstateras att något explosivt föremål slängt mot en ruta på en fastighet, rutan krossades men föremålet hamnade på utsidan och detonerade där. Inga personer har rapporterats skadade vid platsen. En utredning om allmänfarlig ödeläggelse har inletts av Polisen. Nationella bombskyddet var på platsen, för att bistå i utredningen.   
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.