Hoppa till innehåll
Hem » 21 december 07.57, Sammanfattning natt, Norrbottens län

21 december 07.57, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:19 Trafikolycka, Boden
Polis beordras till Överstbyn med anledning av en trafikolycka där en skoter och en personbil är inblandade. Skoterföraren har lämnat platsen och polis söker honom, men han anträffas inte. Olyckan ska utredas och en anmälan ska upprättas.

22:30 Narkotikabrott, Arjeplog
Samtal inkommer om att ett högt ljud hörts från en lägenhet i Arjeplog. Polis åker dit för att kontrollera. Det framkommer inget som har med ljudet att göra, men misstanke om narkotikabrott uppstår och vid en husrannsakan anträffas misstänkt narkotika. Mannen som bor på adressen är inte skriven på adressen vilket gör att misstanke om folkbokföringsbrott uppstår. En anmälan om ringa narkotikabrott, innehav, samt folkbokföringsbrott upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Vid ena olyckan tar sig föraren på egen hand till sjukvård på grund av smärta i nacken. Vid den andra olyckan finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.