Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 08:42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

11 juni 08:42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:15 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil med körförbud på Mjölkudden i Luleå. Föraren saknar körkort och misstänks vara påverkad av narkotika, provtagning utförs. I bilen anträffas dessutom misstänkt narkotika. Bilnyckeln omhändertas för att hindra fortsatt trafikbrottslighet. Föraren misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav, grov olovlig körning och rattfylleri. Anmälan ska upprättas.

23:45 Alkohollagen, Gällivare
I Gällivare centrum utfärdas en ordningsbot (böter) till en man som har druckit alkohol på allmän plats samt skräpat ned.

00:13 Ofredande/förargelse, Gällivare
I Gällivare centrum utfärdas en ordningsbot till en personbilsförare på grund av att hög musik har spelats i fordonet.

01:07 Trafikbrott, Luleå
En ordningsbot utfärdas till en personbilsförare i Innerstaden, Luleå, med anledning av att fordonsskatten inte är betald.

01:29 Trafikolycka, Jokkmokk
Polis beordras till centrala Jokkmokk med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter har en person blivit påkörd av en a-traktor. Olyckan ska utredas.

02:18 Rattfylleri, Gällivare
Polis kontrollerar en personbil i trakten av Gällivare. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika och provtagning utförs. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk samt olovlig körning.

02:23 Misshandel, Jokkmokk
Polis beordras till centrala Jokkmokk med anledning av bråk på en parkering. Det är flera personer på plats när polis anländer. Information samlas in, inledningsvis finns en målsägande och en okänd misstänkt. En anmälan ska upprättas gällande misshandel.

02:28 Misshandel, Boden
Polis beordras till Sanden, Boden, med anledning av misshandel utomhus. Enligt inledande uppgifter är två män inblandade. Anmälan upprättas.

03:06 Misshandel, Jokkmokk
Polis beordras till Föreningsgatan i Jokkmokk med anledning av misshandel. Två män är inblandade. En anmälan gällande misshandel ska upprättas.

03:08 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en adress på Lövskatan i Luleå med anledning av bråk. Enligt initiala uppgifter har en person, med ett tillhygge, slagit en man. En anmälan tas upp gällande misshandel.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.