Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 09:13, Sammanfattning natt, Norrbottens län

09 juli 09:13, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har en person i Pajala omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En person har också omhändertagits i Arvidsjaur, personen misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk.  

I lokalpolisområde Piteå Älvdal gripit man som misstänks ha misshandlat en kvinna som han känner. Efter förhör har mannen anhållits.

00:11 Trafikolycka, Kiruna
Polisen larmas om en trafikolycka på Malmvägen/Maskinvägen i Kiruna. Enligt initiala uppgifter ska en personbil ha kört av vägen och voltat. Det är oklart om några personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats och pratat med personer som befann sig där. Olycksorsaken ska utredas.

01:26 Bedrägeri, Boden
Polisen beordras till en restaurang i Boden med anledning av att en minderårig person olovligen ska ha lånat en annan persons legitimation. Anmälan gällande missbruk av urkund upprättas.

02:55 Trafikolycka, Boden
Polisen uppmärksammas på en trafikolycka på riksväg 97 Sävastön, Boden. En personbil ska ha kört in i mitträcket och bilen måste bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om att personskador ska ha uppstått. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

04:20 Trafikolycka, Pajala
Polisen larmas om en trafikolycka med personbil på länsväg 392 utanför Pajala. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en singelolycka med fem inblandade. Vägen är avstängd. Polisen arbetar i ärendet. Det finns ingen mer information i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.