Hoppa till innehåll
Hem » 12 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

12 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:17, Skövde, skadegörelse genom brand
En eller flera gärningspersoner misstänks för att ha tänt eld på flera bänkar vid i Käpplunda i närheten av Käpplundaskolan. Polis och räddningstjänst beordrades till platsen, och elden kunde släckas. En polisanmälan skrevs gällande skadegörelse genom brand. Ingen person har gripits i nuläget.

23:41, Falköping, trafikolycka
Två personbilar kolliderade på Scheelegatan i Mösseberg. Den ena bilen som var inblandad i olyckan smet från olycksplatsen. Föraren av bilen som var kvar var på platsen var vaken och talbar, men hade smärta i nacken. En polisanmälan skrevs gällande smitning från trafikolycksplats samt vållande till kroppsskada. Ingen person har gripits.

00:18, Alingsås, narkotikabrott
En kvinna i Noltorp ringde in till polisen och uppgav att en för henne okänd person försökte ta sig in i hennes lägenhet genom att banka på dörren och rycka i handtaget. Polis larmades till platsen och kunde lokalisera och kontrollera personen, en man i 30-årsåldern, i nära anslutning till aktuellt lägenhetshus. Bedömningen gjordes att mannen var påverkad, han omhändertogs för berusning och misstänktes även för narkotikabrott eget bruk.

02:50, Göteborg, skadegörelse
Flera personer ringde in till polisen då en person flera gånger ringt på deras porttelefoner och även krossat en fönsterruta till det gemensamma lägenhetshuset. När polis anlände till platsen påträffades personen, en man i 40-årsåldern. Mannen hade enligt egen uppgift haft en mardröm och sprang ut från lägenheten i bara kalsongerna. Väl utomhus vaknade han till och blev rädd för att han skulle frysa ihjäl. Han ringde då på hos grannarna, och krossade en ruta på dörren för att ta sig in i lägenhetshuset igen. Mannen misstänks för skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.