Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 december 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:37 Grov misshandel, Uddevalla
Ett större bråk uppstod mellan flera personer på Edingsvägen i Uddevalla. Två grupperingar ska ha slagits på platsen och tre personer fick föras till sjukhus med lindriga skador. Någon på platsen uppgav att ett vapen varit synligt, dock ej anträffat av polis. Flera krossade flaskor hittades på platsen.
Händelsen renderade i ett flertal polisanmälningar och brottsrubriceringar, grovt vapenbrott, grov misshandel samt grovt olaga hot. 

03:09 Rån, Göteborg
En man blev nedslagen och rånades på Herr Hjörnes plats i Göteborg. En bil stannade vid mannen och en gärningsman hoppade ur och slog ned honom med något tillhygge. Målsägaren en man i 35-årsåldern blev rånad på plånbok och mobiltelefon. Mannen kunde först kontakta polisen senare då han blivit av med sin telefon, ingen gripen i nuläget. 

04:07 Grov Stöld, Göteborg
En man i 25-årsåldern utsattes för en grov stöld. Mannen åkte buss från Frölunda Torg och vid Järntorget uppfattade att han omringades av flera personer i samband med detta blev han av med en exklusiv klocka av märket Omega. Han tog sig sedan hem och ringde till Polis. Ingen gripen i nuläget. 
 

   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.