Hoppa till innehåll
Hem » 07 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

07 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:50 Misshandel, Åmål
Polispatrull hittade en skadad man i 65-årsåldern på Torggatan i Åmål. Mannen som blödde kraftigt från ansiktet hade blivit misshandlad i en lägenhet i närheten. Beslut om husrannsakan i aktuell lägenhet tog och vid denna anträffades två personer, varav en man i 40-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel och hot mot tjänsteman.

Ytterligare en man i 50-årsåldern anträffades vid husrannsakan och omhändertogs enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusad person).

00:00 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg
Polis larmades om en misshandel i relation i Polisområde Storgöteborg. En man ska ha slagit sin sambo i ansiktet enligt uppgifter till polisen ska mannen även tidigare ha misshandlat kvinnan. kvinnan hade blivit slagen i ansiktet och blött. Mannen kunde gripas av polispatrull på plats och kvinnan som blödde i ansiktet vilket var delvis avdomnat kände sig yr och hon fördes därför med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel har upprättats. Polisen har spärrat av lägenheten för en teknisk undersökning.  

01:35 Mordbrand, Uddevalla
Polis kallades till Norgårdsvägen i Uddevalla där en bilfirma sats i brand. Polis har upprättat en anmälan om mordbrand och platsen är avspärrad.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.