Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

18 november 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge
22.45: En man i 18-årsåldern misstänks för narkotikabrott innehav efter att han blivit kontrollerad och visiterad av polispatrull. Beslaget kommer analyseras av NFC, nationellt forensiskt center.

Rättvik
23.13: Man i 25-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri efter att polispatrull stoppat och efter beslut provtagit mannen som lämnat positivt blås i sållningsinstrument. Mannen är inte vidare frihetsberövad utan försatt på fri fot efter kroppsbesiktning.

Borlänge
00.36: Man i 18-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk efter att han framfört personbil. Passagerare i fordonet är en yngling under 18-år, denne påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika varpå manen får lämna prov, analys får utvisa om misstanke kvarstår. På mannen anträffas även misstänkt narkotika varpå misstanke om narkotikabrott innehav även uppstår. Den misstänkta narkotikan kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center. Vårdnadshavare underrättade och fick komma och hämta ynglingen efter genomförda tvångsmedel.

Smedjebacken
02.55: En A-traktor tas i beslag för att utröna omständigheter kring hur fort fordonet kan framföras. Fordonet kommer även spårsäkras då förare lämnat fordonet efter att ha smitit från en trafikolycka. Misstankar gäller smitning från trafikolycka, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

Falun
04.05: En kvinna i 25-årsåldern misstänks för ofredande alternativt ringa misshandel av en man i 30-årsåldern. Kvinnan ska ha utdelat slag/ örfil i ansiktet på mannen med öppen hand. Utredning får utvisa om omständigheter samt vad som ligger till grund för misstanken.

06.13: Det brinner i en villa. Flera polispatruller och räddningstjänsten arbetar fortsatt i ärendet.

Polispatruller har hanterat två ärende med psykisk ohälsa under natten. Det har inkommit och hanterats två viltolyckor. Det har även genomförts kontroller på ett större antal personer samt fordon.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.