Hoppa till innehåll
Hem » 11 november 08.06, Sammanfattning natt, Värmlands län

11 november 08.06, Sammanfattning natt, Värmlands län

Trafikbrott, Grums kl. 22.31

En man i 20-årsåldern blir misstänkt för olovlig körning efter att ha blivit stoppad på en elsparkcykel som går så snabbt att den räknas som en moped. Fordonet är taget i beslag för undersökning.

Rattfylleri, Karlstad kl. 00.12

En bilist, en man i 45-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Sundsta. Han fick åka med patrullen för provtagning och är misstänkt för rattfylleri under påverkan av alkohol.

Misshandel, Kristinehamn kl. 02.11

En man i 35-årsåldern är misshandlad av en annan man som har lämnat platsen. Misshandeln har skett på Södermalm. I nuläget finns det ingen misstänkt person. Den utsatta har inte uppsökt akutsjukvård.

Vapenlagen, Karlstad kl. 02.40

Polisen får samtal om att en man har setts hålla i ett föremål som såg ut som ett vapen utanför en adress i Våxnäs. Polisen har varit på plats och de har gripit en man i 20-årsåldern som misstänkt för grovt vapenbrott. Vid undersökning av vapnet visade det sig att det inte var ett skarpt vapen varför mannen blev frisläppt.

Utöver detta har vi kontrollerat 34 personer eller fordon, hanterat fyra trafikbrott, omhändertagit en person enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.