Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 08:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

27 augusti 08:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Kristinehamn kl. 00.56

En man har misshandlat en kvinna i deras gemensamma bostad. Mannen, som är i 35-årsåldern, blev gripen och därefter anhållen som misstänkt för grov misshandel i nära relation. Kvinnan, även hon i 35-årsåldern, blev förd till sjukhus med oklara skador men hon ska ha varit vid medvetande då hon åkte med ambulansen.

Misshandel, Eda kl. 01.26

Två män, den ena i 40-årsåldern och den andra i 25-årsåldern, har slagit, hotat och ofredat flera andra personer i Åmotsfors. Detta har skett utomhus. Det finns ingen information om att någon person ska ha blivit förd till sjukhus. Ingen person blev gripen.

Rattfylleri, Karlstad kl. 01.55

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Sundsta. Mannen fick följa med för provtagning och han är misstänkt för rattfylleri under påverkan av alkohol.

Trafikbrott, Filipstad kl. 04.07

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning och ringa narkotikabrott då patrullen hittade en mindre mängd misstänkt narkotika i hans bil vid kontrollen. Patrullen tog mannens bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Rattfylleri, Sunne kl. 05.40

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil, i Västra Ämtervik,  under påverkan av narkotika. Resultatet på provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskada, fyra personer enligt LOB, fyra ärenden gällande psykisk ohälsa och fyra trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.