Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 08:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

29 oktober 08:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:04 Ofredande, Umeå:
Polispatrull på en krog i Umeå kontaktas om att en man ofredat en kvinna. En anmälan gällande sexuellt ofredande upprättas.

02:13 Trafikbrott, Skellefteå:
Bilförare på Älvsbacka får ordningsbot efter att ha kört mot rött ljus.

03:03 Rattfylleri, Umeå:
I samband med en trafikkontroll i Ålidhemstunneln blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan upprättas.

03:06 Drograttfylleri, Umeå:
Vid stopp och kontroll av en personbil i Umeå misstänks föraren vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

06:32 Ofredande, Skellefteå:
Polisen kontaktas om en berusad man i Sjungande dalen som känner på handtag i ett trapphus. Polisen får strax därefter samtal om en man som följt efter personal och tagit sig in i källaren på ett vårdboende i området.

Polispatrull beordras till platsen och mannen anträffas. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälningar gällande ofredande upprättas.

Övrigt:
Sex personer har, utöver ovanstående, mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våld mot tjänsteman. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.