Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

29 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

 22:40 Mullsjö. Kvinna i 50-årsåldern ringer om att hennes man i samma ålder misshandlat henne. När patrull anländer ser de tydliga tecken på skador hos kvinnan. Mannen gripen misstänkt för misshandel. Kvinnan ej allvarligt skadad.

01.08 En målsägande som bor på en gård utanför Skillingaryd observerar, via en anhörig, hur flera gärningspersoner tillgriper fälgar från ett uthus på gården. Ingen bil ska ha varit synlig på platsen men gärningspersonerna har sannolikt haft en flyktbil i närheten. Ingen misstänkt. Anmälan om stöld genom inbrott.

02:30 Vetlandavägen Eksjö. Inringaren ser en person som slår sönder glasrutor till ett garage. Anmälan skadegörelse. Misstänkt man i 20-årsåldern kan identifieras och misstänkt för brottet. Ej gripen.

04.34 En utländsk lastbilschaufför, man i 35-årsåldern som inkommer till Ryhov med diverse skador. Ej allvarligt skadad. Uppger sig blivit rånad på pass, dokument och nycklar till lastbilen. Lastbilen har inte tillgripits. Anmälan om rån. Lite oklart i skrivande stund var brottet har skett.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.