Hoppa till innehåll
Hem » 04 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Värmlands län

04 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Mordbrand, Säffle
01.05-05.28. Ett flertal bränder startar i närtid i områdena Sundstorp och Höglunda. Bland annat har taket på en föreningslokal satts i brand, en sandlåda och ett garage. Anmälningar om mordbrand och skadegörelse genom brand upprättade. Ingen person har kommit till skada vid händelserna. Misstankar uppstod dock om att det kunde vara en och samma gärningsperson. Tack vare bra utredningsarbete kunde polispatruller gripa en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för brotten strax innan 05.30, i nära anslutning till den sista brandplatsen. Under morgonen har kvinnan anhållits efter beslut från åklagare. Rubriceringen är bland annat mordbrand.

Trafikbrott, Sunne
23.39. En kvinna i 30-årsåldern stoppas under färd i en personbil på E45, i höjd med Skäggeberg. hon blir misstänkt för grov olovlig körning och anmälan upprättas.

Trafikbrott, Kristinehamn
22.16. I samband med en egeniniterad trafikkontroll i Drevsta stoppar polispatrullen en bilist som inte hade behörighet att framföra det aktuella fordonet. Anmälan om olovlig körning. Misstänkt är en kvinna i 45-årsåldern.

Polispatrullerna har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.