Hoppa till innehåll
Hem » 30 april 07:19, Sammanfattning natt, Värmlands län

30 april 07:19, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en väldigt stökig natt i länet, mycket relaterat till fylla inom krogmiljön. Patrullerna har hanterat ett stort antal ärenden, bland annat personer som spelat hög musik på olämpliga ställen och omhändertagit flera personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Karlstad

22.09. Olaga hot. Två man kontaktade polisen med anledning av att en för dem okänd gärningsman hade hotat dem till livet i centrala Karlstad. Patrull mötte upp med målsägande och tillsammans kunde man anträffa och identifiera utpekad gärningsman. En man i övre tonåren är nu misstänkt för olaga hot.

01.57. Narkotikabrott. Uppmärksam allmänhet kontaktade polisen med anledning av att en man i 50-årsåldern agerade underligt på en adress i östra Karlstad. Vid kontroll av mannen anträffades narkotika, varvid en anmälan om narkotikabrott, innehav, upprättades.

05.14. Trafikolycka. En pojke voltade av vägen med sin A-traktor vid Furbråtsvägen på Stockfallet. Pojken kunde inte ta sig ur fordonet själv utan räddningstjänsten fick klippa upp traktorn och därefter fördes pojken till sjukhus. Skadeläget är oklart, men han ska ha varit vaken och talbar under räddningsarbetet.

Forshaga

01.14. Mordbrand. Patrull larmades ut till Forshaga centrum med anledning av att en byggnad på en camping stod i lågor. Byggnaden totalförstördes i branden. En anmälan gällande mordbrand är upprättad för att kunna utreda vad det är som ligger bakom brandorsaken. Ingen person ska ha kommit till skada fysiskt.

Grums

01.48. Våld i nära relation. En man i 50-årsåldern greps i hemmet efter att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen ska även ha hotat kvinnan till livet.

Kristinehamn

00.03. Brand. SOS fick in samtal om en befarad lägenhetsbrand på Stenfallet. Vid framkomst visade det sig att det var olja som hade börjat brinna på spisen och därefter spridit sig. En kvinna blev förd med ambulans för vård av brännskador på armarna. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

Filipstad

05.23. Misshandel. En kvinna larmade SOS med anledning av att hon hade blivit misshandlad av en annan kvinna. En anmälan gällande misshandel har upprättats, misstänkt är en kvinna i 25-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.