Hoppa till innehåll
Hem » 04 oktober 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04 oktober 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:08, Borås, grov stöld
Vi får larm om inbrott på en bilfirma på Verkstadsgatan. Ett okänt antal gärningspersoner har kört in i en port och sedan tagit sig in i lokalen. Där har de sedan stulit en bil och lämnat platsen. Väktare och polis har varit på platsen och sökt med bland annat hund. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget. En anmälan om grov stöld är upprättad. 

01:05, Göteborg, brand
Vi får larm via SOS om att en husvagn och en personbil brinner på Lergöksgatan. Räddningstjänst och polis åker till adressen. Det har varit en kraftig brand enligt räddningstjänsten. Förutom bilen och husvagnen har ytterligare bilar fått skador. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

22:07, Göteborg, bedrägeri
En kvinna i 80-årsåldern blir uppringd av en man som uppger sig vara från Elgiganten. Han pratar om en skuld och vill ha kontouppgifter. Samtidigt ringer en annan man på hos kvinnan och säger att han kommer från ett säkerhetsbolag och ska hjälpa till. Mannen lämnar. Kvinnan fattar misstankar och larmar polis. En patrull kommer till adressen och upprättar en anmälan om bedrägeri. Ingen misstänkt eller gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.