Hoppa till innehåll
Hem » 17 september 07:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

17 september 07:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. 

00:00 Misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammas på en misshandel i Umeå centrum. En man ska ha blivit misshandlad. Det finns ingen misstänkt i nuläget. Anmälan om misshandel upprättas. 

00:42 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till Norrvalla i Skellefteå med anledning av ett bråk. När patrullen kommer fram är det lugn på platsen. Två målsäganden, två män, anträffas. De ska ha blivit utsatta för någon typ av misshandel. Anmälan upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget. 

03:17 Trafikolycka, Nordmaling
Polisen kontaktas gällande en singelolycka i trakterna av Gräsmyr, Nordmalings kommun. En personbilist ska ha kört av vägen. Föraren förs till sjukvård med ambulans. För frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Polisen har varit på plats. 

06:27 Trafikolycka, Umeå
Polisen kontaktas gällande en personbil som har kört in i mitträcket på E12 vid Klockarbäcken i Umeå. En person förs till sjukvård. För frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan, bilen ska ha fått punktering. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.