Hoppa till innehåll
Hem » 17 september 08:05, Sammanfattning natt, Örebro län

17 september 08:05, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

23.53: En man i 25-årsåldern blir misstänkt för ringa stöld efter att ha stulit från en matbutik i Tybble.

01.45: Patrull kallas till Marieberg med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha slagit personer som denne färdades med i en bil. Mannen är nu misstänkt för misshandel och blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Nora

01.44: I centrala Nora stoppas ett fordon och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för drograttfylleri. Personen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om denne haft något olagligt i kroppen.

Karlskoga

22.02: En kvinna i 30-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

00.25: I samband med en fordonskontroll blir en passagerare, en man 25-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

00.45: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att någon krossat en ruta in till en port på en fastighet i Bohult.

Degerfors

02.49: En lokförare ringer in med anledning av att denne kört på något på spåret vid Strömtorp. De befarar att någon skadats och även räddningstjänst och SOS larmas ut. Man kan påträffa en cykel men ingen person och lite längre ner på spåret ligger ytterligare en cykel. Räddningstjänst och ambulans lämnade vid 03.40 och det skrivs en anmälan om sabotage. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.