Hoppa till innehåll
Hem » 12 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

12 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:36, Göteborg, rån
Vi får in ett larm om att två gärningspersoner har rånat en man på en klocka vid Kristinelundsgatan. De ska enligt uppgift tagit tag i mannens armar och tagit klockan. Gärningspersonerna springer sedan över Heden. Inga uppgifter om hot eller våld. Polis kommer till platsen, men utan att hitta några gärningspersoner. En anmälan är upprättad.

01:12, Mark, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på riksväg 41. Föraren blåser positivt i ett sållningsintstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

00:03, Trollhättan, brand
Vi får in larm om brand i en bil på Sädesbingen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga andra bilar i närheten. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

23:07, Trollhättan, brand
Vi får in ett larm om brand i en bil på Syltevägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Bilen står på en parkeringsplats och ett flertal bilar har fått skador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation 
En man sparkar och hotar en kvinna med kniv. Kvinnan låser in sig i badrummet och larmar polis. Patrull kommer till platsen. Mannen grips misstänkt för misshandel samt olaga hot. I bostaden finns även barn. Mannen misstänks därför även för barnfridsbrott. Inga uppgifter om ambulansbehov.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.