Hoppa till innehåll
Hem » 25 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18:04, brand, Ale
Vi får in ett samtal om en brand i ett hus på Vittes väg i Skepplanda. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Det ska enligt uppgift inte varit någon spridningsrisk. Inga personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

18:33, trafikolycka, Borås
Föraren av en motorcykel väjer för ett rådjur på Tämtavägen i Borgstena och kör omkull. Han har enligt uppgift skadad armen och huvudet. Räddningstjänst, polis och ambulans larmas till platsen. Föraren är lindrigt skadad enligt uppgift, men förs till sjukhus i ambulans. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

20:16, rån, Falköping
En 13-åring pojke blir rånad på sin elsparkcykel av ett antal gärningspersoner. Inga uppgifter om fysiska skador. Gärningspersonerna uppges också vara minderåriga. Pojken får senare tillbaka sin elsparkcykel. Patrullen upprättar en anmälan om rån med okända gärningspersoner.

01:03, rattfylleri, Dals-Ed
En patrull ska stoppa en bil vid Tingvalla. Föraren stannar inte och det blir ett förföljande. Föraren kör bitvis fort och på fel sida vägen. Ingen trafik i övrigt på vägen. På länsväg 164 blir det sedermera stopp. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning samt ej stannat på polismans tecken.

02:32, brand, Skara
Vi får in ett larm om två bilar som brinner på Hindsbogatan. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. Ytterligare fyra bilar har fått skador på grund av branden. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:37, misshandel, Borås
En man larmar polisen och uppger att han har blivit påhoppad av ett antal gärningspersoner och bland annat fått ett slag i ansiktet i Villastaden. En av gärningspersonerna ska enligt uppgift haft en kniv och mannen har även fått en rispa i handen. Inget behov av ambulans. Polis söker i området, men utan att anträffa några gärningspersoner. En anmälan om försök till grov misshandel samt misshandel är upprättad.

Misshandel/våldtäkt i relation, Polisområde Storgöteborg
En kvinna tar kontakt med en patrull. Hon uppger att hon har flytt från sin lägenhet, där hon har blivit misshandlad och våldtagen av sin pojkvän. Pojkvännen kommer till platsen. Han grips misstänkt för misshandel samt våldtäkt. Han har även en mängd narkotika på sig och misstänks även för narkotikabrott innehav. Inga uppgifter om skador eller behov av ambulans.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.