Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-03-12 08:34:09 12 mars 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2023-03-12 08:34:09 12 mars 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:43, rån, Göteborg
Vi får larm om att två personer har blivit misshandlade av ett flertal gärningspersoner vid Lorensbergsgatan. I samband med misshandeln blir den ena personen rånad på sin mobiltelefon. Gärningspersonerna lämnar i riktning mot Brunnsparken. Polis och ambulans åker till platsen. Ambulanspersonalen tittar till de två personerna. Inget behov av vidare vård enligt uppgift. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel samt rån.

03:54, brand, Falköping
Vi får larm om en brand i ett garage på Allagatan. Polis, räddningstjänst åker till platsen. Det har varit kraftig rökutveckling i samband med branden. Två personer har fått rökskador, enligt uppgift och en av dem är förd till sjukhus. Boende evakueras och man har öppnat en evakueringslokal. Området runt garaget är avspärrat.

Uppdatering: En anmälan om mordbrand är upprättad.

02:48, rattfylleri, Skövde
En person larmar polis med anledning av att föraren av en personbil kör vingligt i centrala Skövde. Polis åker till platsen och får syn på bilen. Föraren kör mot Arenabadet, där han krockar med en snödriva. Han kör vidare mot brandstationen och vidare mot Norrmalm, där det blir stopp och patrull kan kontrollera föraren. Han omhändertas misstänkt för grovt rattfylleri. Inga uppgifter om personskador.

20:49, skadegörelse, Mark
Vi får larm om att några gärningspersoner slår sönder rutor på en skola på Backagårdsgatan. Polis åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. Patrullerna söker i området med bland annat hund, men utan resultat. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

20:25, rån, Göteborg
En man blir rånad på tillhörigheter och sin bil i anslutning till Kryddpeppargatan. Ett flertal gärningspersoner har enligt uppgift hotat mannen och lämnat i hans bil. Polis larmas till platsen och söker i området med bland annat hundpatrull, dock utan resultat. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov. Anmälan om rån, olaga frihetsberövande, övergrepp i rättssak samt grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.