Hoppa till innehåll
Hem » 13 augusti 07:18, Sammanfattning natt, Värmlands län

13 augusti 07:18, Sammanfattning natt, Värmlands län

Inbrott, Arvika kl. 01.08

Polisen får samtal om ett inbrott i ett museum i Sågudden. När patrullen är på plats kommer en man gående förbi platsen och patrullen misstänker att det är han som har gjort inbrottet. Patrullen misstänker att mannen har krossat en ruta men det är oklart om han har varit inne i lokalen. Mannen, som är i 20-årsåldern, är så pass berusad att han blir omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Sexuellt ofredande, Karlstad kl. 02.05

En man i 20-årsåldern är misstänkt för sexuellt ofredande mot en kvinna, även hon i 20-årsåldern. Brottet har skett på en restaurang i Tingvallastaden och polisen har varit på plats och hållit förhör med de inblandade.

Misshandel, Karlstad kl. 03.06

En man i 30-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel utomhus i Tingvallastaden. Polisen har varit på plats och de skriver en anmälan om misshandel utan misstänkt person. Den utsatta ville inte åka med till sjukhus för vård.

Skadegörelse, Arvika kl. 04.14

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en bostad i Degerängen. Polisen har varit på plats och de skriver en anmälan om skadegörelse utan misstänkt person.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, kontrollerat 20 personer eller fordon, omhändertagit fyra personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.