Hoppa till innehåll
Hem » 13 augusti 07:20, Sammanfattning natt, Dalarnas län

13 augusti 07:20, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Bedrägeri, Falun kl. 00.19

En tjej i de äldre tonåren är misstänkt för att ha visat upp någon annans körkort då hon skulle identifiera sig. Körkortet är taget i beslag och tjejen blir misstänkt för missbruk av urkund.

Skadegörelse, Falun kl. 00.33

Någon har slagit sönder en ruta till en restaurang vid Falu gruva i samband med att det hölls ett event på restaurangen. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan, det finns ingen misstänkt i nuläget.

Rattfylleri, Avesta kl. 01.52

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum. Mannen blir också misstänkt för olovlig körning då han saknar körkort.

Misshandel, Falun kl. 02.21

En man i 35-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en man i 20-årsåldern på Stora Torget. Det finns ingen information om att den utsatta mannen har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse och det är oklart om de båda känner varandra eller inte.

Skadegörelse, Falun kl. 02.58

En eller flera okända personer har gjort sönder en ruta till Rådhuset. Polisen har varit på plats och sökt efter spår men i nuläget finns det ingen misstänkt.

Rattfylleri, Borlänge kl. 03.22

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för grovt rattfylleri efter att han har kört av vägen och voltat med sin bil utefter Lv754 i höjd med Sörbo. Mannen fick åka med ambulans till sjukhus med oklara skador. En passagerare, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för medhjälp till rattfylleri.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, kontrollerat 25 personer eller fordon, omhändertagit 13 personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.