Hoppa till innehåll
Hem » 10 oktober 07:19, Sammanfattning natt, Värmlands län

10 oktober 07:19, Sammanfattning natt, Värmlands län

Narkotikabrott, Hagfors kl. 23.11

En person ringer och säger att det luktar narkotika i trapphuset i en fastighet i Blinkenberg. Polisen har varit på plats och har varit inne i en lägenhet varifrån doften kommer. En man i 35-årsåldern, som befinner sig i lägenheten, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika. Patrullen har tagit prov från mannen och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Narkotikabrott, Karlstad kl. 23.33

En patrull kontrollerar en person, en man i 20-årsåldern, i Kronoparken. Han visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han får åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Filipstad kl. 01.06

En bilist, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Kroppa efter att ha blivit stoppad av en polispatrull. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika samt ringa narkotikabrott genom eget bruk. Patrullen har omhändertagit mannens körkort, i avvaktan på analyssvar, för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa samt hanterat två viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.