Hoppa till innehåll
Hem » 27 juli 07:57, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

27 juli 07:57, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Under natten har två personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. 

22:44 Stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en person som blivit bestulen på en elsparkcykel vid en matbutik på Haga i Sundsvall. Den misstänkte finns inte kvar när polisen kommer dit. Förhör hålls och anmälan om stöld upprättas.

00:45 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen beordras till E4 Birsta utanför Sundsvall med anledning av en trafikolycka. Enligt tillgängliga uppgifter ska det röra sig om en singelolycka med personbil. Troligen ska bilen ha kört på en älg som tidigare trafikskadats efter att ha blivit påkörd av ett annat fordon.

Föraren av personbilen förs till sjukvård med ambulans. Polisen stannar kvar på platsen tills älgen och bilen är flyttade. 

02:58 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en man som ska ha blivit misshandlad i Sundsvalls centrum under natten. Mannen förs till sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.