Hoppa till innehåll
Hem » Åtta utombordsmotorer stulna i Stockholms län under mars månad 2022. Titta till din båt!

Åtta utombordsmotorer stulna i Stockholms län under mars månad 2022. Titta till din båt!

Larmtjänst

Natten mellan måndagen den 14 mars och tisdagen den 15 mars 2022 stals en Buster Magnum med 200 HK Yamaha när den låg i vattnet vid Dalarö i Stockholms skärgård. Motorn är av 2017 årsmodell med motornummer 6DA-1021466. Båten har hittats inte långt från stöldplatsen utan motor. Under natten har även en Suzuki DF250 APX, årsmodell 2021 med motornummer 25003P040798 stulits i Djursholm. Våren är en mycket stölddrabbad period och det är viktigt att titta till sin båt och även båtgrannarnas båtar för att hjälpa varandra. Har man inte startat Båtsamverkan tidigare så är det hög tid att göra det under 2022, vi vet redan nu att det är stor brist på komponenter och motorer. Frågor gällande Båtsamverkan i Stockholmsområdet kan ställas till polisens funktionsbrevlåda batsamverkan.stockholm@polisen.se och till Bat@larmtjanst.se För ytterligare information om Båtsamverkan se information på länkarna här nedan. https://polisen.se/Utsatt-for-brott/Skydda-dig-mot-brott/Stold-och-inbrott/Batstold/
https://www.larmtjanst.se/globalassets/fliken-aktuellt-publikt/pdf/samverkan-mot-batbrott-2022.pdf

Åtta utombordsmotorer stulna i Stockholms län under mars månad 2022. Titta till din båt!

Fakta

  • Fabrikat: Buster
  • Modell: Magnum
  • Årsmodell: 2003
  • Skrovnr: Båtmotorstölder
  • Brottsdatum från: 2022-03-15
  • Brottsdatum till: 2022-03-15
  • Stöldort: Stockholms län

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Om din e-postadress finns registrerad hos oss, får du inom kort ett mejl med instruktioner om hur du kan byta ditt lösenord.

Källa: Larmtjänst AB

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Efterlysning: Stulna fordon - Hundra12.