Hem » 06 juni 08:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

06 juni 08:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Under natten har polisens ledningscentral tagit emot flertalet samtal om högljudda fester och motorburna personer som har fört oväsen på flera platser runt om i länet. Polisen har också kontrollerat flertalet festligheter.

Två berusade minderåriga har sedan midnatt omhändertagits och överlämnats till vårdnadshavare. Tre ytterligare personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

00:46 Misshandel, Sollefteå
Polisen får information om en misshandel som ska ha skett något tidigare under natten. En man ska ha blivit misshandlad i centrum och därefter uppsökt sjukvård. Polisen har hållit förhör med målsäganden. Anmälan gällande misshandel upprättas.

01:37 Stöld, Sundsvall
Polisen beordras till en butik i Sundsvall med anledning av att personer har setts tillgripa gods från en inhägnad vid butiken. Polisen påträffar personerna. Förhör hålls och anmälan gällande stöld upprättas. 

02:43 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande en misshandel utanför Örnsköldsvik. En man ska ha blivit misshandlad. Målsäganden ska inte ha behövt uppsöka sjukvård enligt initiala uppgifter. Polisen har hållit förhör, anmälan om misshandel upprättas. 

04:37 Stöld, Örnsköldsvik
Polisen beordras till Gullänget med anledning av en stöld från ett företag. Okänd gärningsperson/personer ska under de senaste timmarna ha tagit sig in på företagsområdet och tillgripit ett mindre motorfordon. Anmälan gällande stöld av motorfordon upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *